Etsitkö pillua netistä? Tarkista tämä artikkeli ensin!

Sattui olemaan hikinen ja aurinkoinen kesäpäivä joten tottakai seksin tarve aivan mahdoton. Heti duunista päästyäni silmäni etsiytyi huomaamatta kadulla kävelevien naisten takamukseen ja lisäksi lähimarketissa tuotti suuria vaikeuksia pitää utelias katseeni kaukana kauniin myyjättären rintavarustuksesta. Tottakai päästessäni majapaikkaani aloin heti harkitsemaan strategiaa. En kykene odottamaan enää yhtään kauempaa pillua.

En jäänyt turhaan aikailemaan vaan avasin tietokoneen. Ehkä netti olisi oiva ratkaisu pillua etsivälle miehelle. Pelkkä ajatuskin seksin hakemisesta netin kautta tuntui melko omituiselta. Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta nettideittailusta, mutta päätin kuitenkin ottaa haasteen vastaan. Armoton panetus ei jättänyt vaihtoehtoja, vaan olin valmis hakemaan pillua deittipalstoilta. Rekisteröidyin muutamalle treffisivulle ja aloin etsimään panoseuraa.

Parhaiten pillun päälle netissä

Hetken aikaa seuralaista etsittyäni eräs nainen alkoi viestittelyn edetessä käymään todella kuumana. En jäänyt odottamaan vaan näin tilaisuuteni tulleen. Iskin heti kiinni. Sovimme tapaamisen seksin merkeissä seuraavalle päivälle, kun olimme ensin tutustuneet melko perusteellisesti pitkän keskustelun myötä.

Kiireiden vuoksi nainen ei voinut tulla harrastamaan seksiä heti samana päivänä, joten pillua joutui odottamaan vielä seuraavaan päivään. Suurin ongelma oli tietenkin se, että mihinkään ei pystynyt kiimaisena keskittymään. Ainut asia, joka täytti mieleni nyt kokonaan, oli tuo mystinen nainen jonka kanssa olin vaihtanut todella eroottisia viestejä tuntikaupalla.

En jättänyt mitään sattuman varaan vaan seuraavana päivänä varasin reilusti aikaa valmistautumiseen. Aloitin siivoamisen jo aamulla ja lisäksi varasin reilusti kondomeja varsinaista tapahtumaa varten. Odottelin hiukan hermostuneena naisen saapumista. Miten ihmeessä on mahdollista, että tämän näköinen kaveri saa pillua netistä näin helposti? Aikooko nainen ihan oikeasti saapua tapaamaan juuri minua vai tekisikö hän oharit? Olin varma siitä, että hän vaihtaa viestejä usean muunkin seksin nälkäisen miehen kanssa juuri tällä hetkellä. Tällaiset ajatukset pyörivät päässäni, enkä saanut ajatuksiltani hetken rauhaa.

Torkahdin hetkeksi ja havahduin siihen, kun ovikello soi. Astelin kädet hikoillen ja kalu kovana ovelle avaamaan. ”Moi! Mä oon Jukka.” huikkasi möreä miesääni. ”Olitko vailla pillua?” hän jatkoi. Tunsin pyörtyväni ja olin vähällä huutaa apua, mutta en pystynyt. Päätin kuitenkin, että en enää ikinä hae pillua netistä.